torsdag 22 oktober 2009

Hjälp!!! Häxor, spindlar och halloween!





En viktig tidpunkt under dagen är postbilens ankomst. Stannar bilen vid vår postlåda eller inte. Idag stannade bilen och levererade dagens post. Ut sprang vi för att se vad som kommit. Det var reklambladen från de lokala handlarna, byggvaruhusen, Vi i villa och så Vellingeblomman. Vi måste dit. In med barnbarnet, maken och hundarna i bilen, jag kör!!!

Då vi väl är framme där är det skyltat som vid NK i Stockholm inför jul. Massor med ungar med troligtvis mor- och farföräldrar springer runt bland blomsterarrangemangen och liknande.

Vi följer folkmassorna och hamnar i halloweengrottan! Hjääälp! Där inne fanns det skelett, döskallar, häxor och jättespindlar som föll över oss. Skrikande sprang barnbarnet och jag ut från grottan efter bara halva rutten. Vi gjorde ett par försök till att fullfölja hela grottan men nej, vi sprang ut efter halva gången!

Maken har lovat att följa med oss in i grottan vid nästa besök hos Vellingeblomman och hålla oss i handen så att vi vågar vandra igenom hela gången.

Besöket hos Velllingeblomman avslutades med shopping bland svart läppstift, glittriga "bloddroppar", häxdräkter och liknande, se bilden ovan.

I morgon fredag kommer vi att vara i vår secondhandbutik, Påfågeln, under eftermiddagen men inget kan hindra oss att sitta framför TV:n kl 19 då Access TV visar nästa avsnitt av "Maktens män" . Serien handlar om girighet, korruption och brinnande ambition i maktens korridorer.

Idag gick jag klädd i svarta Fendijeans, svart polotröja av Calida, röd jacka av Lucia och svarta pumps av Palmroth. Doften idag blev en annan av mina favoriter, nämligen Aromatics Elixir av Clinique.








1 kommentar:

  1. Lycka till vid nästa försök. Söt häxa!! Trevlig halloween.

    SvaraRadera